DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan Dağtekin; Tüm Kadrolarımızla Milletimizin Yanındayız

Başkan Dağtekin; Tüm Kadrolarımızla Milletimizin Yanındayız

ABONE OL
25 Ağustos 2022 11:03
Başkan Dağtekin; Tüm Kadrolarımızla Milletimizin Yanındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

AK Adıyaman İl Başkanlığı yaz dönemi boyunca saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı öncülüğünde yürütülen programlar kapsamında Milletvekilleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri Adıyaman’ın farklı bölgelerinde köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu vatandaşlara iletiyor.

Saha çalışmalarına ilişkin bilgiler veren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin her günü bir önceki günden daha fazla çalışarak saha olduklarını belirterek “ Yaz dönemi boyunca adeta bir seferberlik ruhu ile Adıyaman’ımızın dört bir yanını geziyoruz. Hazırladığımız programlar çerçevesinde milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Yönetimimiz farklı bölgelerde vatandaşlarla buluşuyor. AK Partimiz her zaman milletiyle beraber olmuştur. Bizler şunun farkındayız; Her gün, dünden daha çok çalışmamız gerekiyor. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar ülkemize, Adıyaman’ımıza kazandırdığı eserleri,  ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ vizyonunu vatandaşlarımıza anlatmak için yollardayız. . Allah’ın izni, milletimizin teveccühüyle 2023’ü de Adıyaman’da büyük bir oy oranıyla kazanacağız. Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın gündeminde ekonomi var. Kıymetli vatandaşlarımızda bu sıkıntının küresel bir sıkıntı olduğunu ve Türkiye’nin diğer ülkelere göre daha iyi bir konumda olduğunun farkındalar. Sorunların çözümünü de yine AK Partimizle ve Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile çözüleceğini ifade ediyorlar. 2023 seçimleri Ülkemiz açısından çok önem büyük bir öneme sahip. Cumhur ittifakı olarak adayımız belli. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerinde de milletimizi desteği ile zafer ile çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Öte yandan Milletvekili Yakup Taş ile birlikte Gölbaşı ziyaretleri kapsamında İsviçre’de yaşayan gurbetçi vatandaşla aralarında geçen diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Dağtekin” Gurbetçi vatandaşımız aslında Türkiye’nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğunu verdiği örnekler anlatması bizleri oldukça duygulandırdı. Her defasında ‘Avrupa Avrupa’ diye ekonomi üzerinden kıyas yapanlara Avrupa da yaşayan bu kardeşimiz net cevabı veriyor” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.