Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, 38. Olağan Adıyaman İl Kongresi’nde farkla seçilmesinin ardından tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Engin Doğan, “Adıyaman’ın dört bir yanından gelen değerli yöneticilerimiz, meslektaşlarımız ve partililerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz, partimizin gücüne güç katıyor” dedi.
Ayrıca Doğan, “Bizler, daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için gece gündüz demeden çalışacağız. Hayalimizin bile üstünde bir başarıya imza atmaya hazır bir CHP Adıyaman yönetimiyle hizmetteyiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak : PHA
ADIYAMAN
45 dakika önceADIYAMAN
50 dakika önceADIYAMAN
52 dakika önceADIYAMAN
54 dakika önceADIYAMAN
56 dakika önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17078 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13739 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11305 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8654 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7866 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.