Adıyaman’da depremin verdiği hasarı hızlı bir şekilde ortadan kaldırmaya çalışan Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediyesi, depremde ağır hasar gören ve yıkılan ticarethanelerin yeniden faaliyete geçebilmesi için konteynır çarşılar kurmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman’da ticarethaneleri yeniden faaliyete geçirmek için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediyesi, konteynır çarşı kurulumuna devam ediyor.
Şehir genelinde şimdilik 6 farklı noktada kurulacak olan konteynır çarşılardan birisi olan Mimar Sinan Parkı konteynır çarşısında hizmet verecek olan esnaflar noter huzurunda kurayla belirlendi.
Adıyaman Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç’un katıldığı kura çekiminde esnaflara hitaben kısa bir konuşma yapan Koordinatör Vali Gökmen Çiçek, 24 branşta 28 işyeri için yapılan kura çekimine 236 başvurunun yapıldığını belirterek, “Konteynır çarşı projemiz, başvuru yapan tüm esnaflarımız işyeri sahibi oluncaya kadar devam edecek inşallah. Bundan dolayı ismi bu kurda çıkmayan esnaflarımız sakın üzülmesinler” dedi.
Vali Çiçek ayrıca, kurayla belirlenen esnafların çarşamba gününden itibaren yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayacağını da sözlerine ekledi.

SİYASET
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
15 saat önceADIYAMAN
15 saat önceADIYAMAN
17 saat önceADIYAMAN
17 saat önce
                        
                          1
                          Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
                            17058 kez okundu
                        
                    
                
                        
                          2
                          Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
                            13715 kez okundu
                        
                    
                
                        
                          3
                          Yıldırım’dan 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
                            11282 kez okundu
                        
                    
                
                        
                          4
                          MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
                            8634 kez okundu
                        
                    
                
                        
                          5
                          Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
                            7838 kez okundu