DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TANITIM GÜNLERİNE BİR TEPKİDE KAHTALILARDAN

TANITIM GÜNLERİNE BİR TEPKİDE KAHTALILARDAN

ABONE OL
3 Ekim 2022 20:44
TANITIM GÜNLERİNE BİR TEPKİDE KAHTALILARDAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman tanıtım günlerinde ki tartışmalar bitmiyor.

Adıyaman federasyonun tek başına yapmak istediği ilin diğer iki federasyonu Kahta ve Gerger federasyonlarının da ortak olmak istedikleri tanıtım günleri tek taraflı organizasyon tarafından yapılması tepkilere neden oluyor.

Birçok kurum bu tanıtıma katılmayacaklarını belirterek tek taraflı bencil tutumu protesto ettiklerini belirttiler.

Gerger federasyonu, Çağdaş Adıyamanlılar derneğinden sonra Kahta Federasyonu da tepkisini bir basın bildirisi ile dile getirdi.

Kahta federasyonun basın bildirisi….

Kahta Dernekler Federasyonu kuruluşundan itibaren bir çok etkinliğe imza atmış ve sivil toplum örgütü olarak daima birlik ve beraberliği hedeflemiştir.

Kuruluşundan bugüne kadar emeği ve hizmeti olan tüm Kahta Fed başkanlarına ve yönetimine ve tüm Kahtalı hemşehrimize teşekkür etmeyi borç biliriz.

Piknik şölenleriyle Futbol turnuvalarıyla tanıtım etkinlikleri ile birçok etkinliğe imza attığını izah etmekte fayda görüyoruz. Son iki senedir Adıyaman tanıtım günlerinin Yenikapı’da yapılması ve bu etkinliğe katılım sağlama konusunda her zaman talip olduk. Adıyaman dernekler federasyonu Yenikapı’da düzenlediği tanıtım günlerine geçen sene stant vermemelerine karşın ısrarcı talebimiz sonrasında Kahta Fed’e konuk misafir sıfatıyla bir stant tevdi edilmişti.

Geçen seneki  tanıtım serencamına değinmek istemekle beraber son söz yerine  hatırlatma babında kısaca .. Adıyaman vakfımızın müdahili ile bize stant verilmesi konusunda bize destek vermiş ve seneye daha güzelini icra etmemiz konusunda telkinde bulunuldu ve Adıyaman tanıtım günlerini icra etmiştik.

Havanın soğuk olmasına karşın yeni kapı Adıyaman tanıtım günleri muhteşem bir katılımla sona ermişti.

Adıyaman valiliğimiz Adıyaman Tanıtım günlerini İl federasyonunu resmî olarak yetkilendirse de organizasyon kısmında Kahta Federasyonu olarak bizim katkımız ne olur daha güzel bir tanıtım için ne yapabiliriz anlayışıyla hareket ettik ve  Gerger federasyonu ile beraber Adıyaman Federasyonunu ziyaret ettik.

Ve şu taleplerde acizane bulunduk.

-Adıyaman tanıtım günlerini beraber yapmamız gerektiğini birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket etmemiz gerektiğini zikrettik.

-davetiye kısmında (Gerger ve Kahta) 2-Federasyon logolarının olması gerektiğini

-Tüm etkinliğin beraber koordine edilmesi ve görev dağılımın 3 Federasyona bölünmesi

– Konuk misafirlerin ve diğer sivil toplum kuruluşların davetiyelerin beraber sağlanması konusunda talebimizi altını çizerek ilettik.

Üzülerek zikretmek gerekirse hiç bir talebimiz yerine getirilmediği gibi maalesef Huzurun ve barışın kenti Adıyaman’ımıza birlik ve beraberlik hareket etme anlayışında Noksan kalmıştır.

Gönül isterdi ki 3 Federasyonuyla Adıyaman tanıtım günleri icra edilsin ama olmadı. Kahta Dernekler Federasyonu olarak yapılan yönetim ve iştişare toplantısı sonucunda Bu sene Yeni kapıda yapılacak olan 6-9 Ekim Adıyaman tanıtım günlerine katılmama kararı alınmıştır.

Temennimiz ve umudumuz her zaman birlik ve beraberlik olduğunu ve nice güzel etkinliklerde gönül gönüle ötekileştirmeden ayrı gayrı tutmadan beraberce hareket etme şiarıdır..

Kahta Dernekler Federasyon Yönetim Kurulu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.