Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Adıyaman Park AVM’de kurulan bilgilendirme standını ziyaret ederek, toplumda farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekti.
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Açık Kapı Şube Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Park AVM’de “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” kapsamında açılan bilgilendirme standını ziyaret etti.
Vali Osman Varol, stantta görevli personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmanın önemini vurguladı. Toplumun her kesiminde bilinç ve duyarlılığın artırılması gerektiğini belirten Vali Varol, devletin kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusundaki kararlılığını da yineledi.

vali-varoldan-kadina-ve-esnafa-destek-ziyareti
Vali Osman Varol, “Kadına yönelik şiddet, insanlık onuruna yapılan bir saldırıdır. Bu konuda kurumlarımızla birlikte topyekûn bir mücadele yürütüyoruz. Her bir vatandaşımızın bu hassas konuda farkındalık sahibi olması büyük önem taşımaktadır” dedi.
Ziyaretinin ardından Park AVM’deki esnafla da bir araya gelen Vali Osman Varol, alışveriş hareketliliği ve işlerin durumu hakkında sohbet etti. Toplumun temel direği olan esnafın alın teriyle ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Vali Varol, “Alın teri ve emeğiyle ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına katkı sağlayan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar d
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
13 saat önceADIYAMAN
13 saat önceADIYAMAN
13 saat önceADIYAMAN
23 saat önceADIYAMAN
1 gün önceKÜLTÜR
1 gün önceADIYAMAN
1 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17111 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13788 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11346 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8689 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7912 kez okundu