DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şambayat AK Parti Belediye Başkan Adayı Uysal Projelerini Açıkladı

Şambayat AK Parti Belediye Başkan Adayı Uysal Projelerini Açıkladı

ABONE OL
4 Mart 2024 17:30
Şambayat AK Parti Belediye Başkan Adayı Uysal Projelerini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Şambayat Belediye Başkan Adayı Kemal Uysal’dan Gazetemize Ziyaret

AK Parti Şambayat Belediye Başkan Adayı Kemal Uysal Medya Tek Gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlattı. Şambayat için önemli projeleri olduğunu dile getiren Uysal; “Beldemize hep ilkleri yaşatacak ve model oluşturacak bir yönetim anlayışının sergilenmesini hedefliyorum” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Şambayat’ın AK Parti Belediye Başkan adayı olan Kemal Uysal belde için önemli projelerle geliyor. Vatandaşların teveccühü ile seçilmesi halinde Şambayat’ın bambaşka bir havaya bürüneceğini ifade eden Başkan adayı Uysal projelerini ve hedeflerini gazetemize anlattı.

Seçimlerin ardından Şambayat’a ilkleri yaşatacak ve model oluşturacak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Kemal Uysal, şunları kaydetti; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde yıldönümünü yaşadığımız asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyor, rabbimden bir daha böyle bir felaketi ülkemize yaşatmamasını niyaz ediyorum. Şu anda bir seçim dönemini yaşıyoruz. Bu seçimde AK Parti Şambayat Belediye Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde beldemiz için önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde öncelikle sokak köpeklerinin barınaklara yerleştirilmesini sağlayacağız. Öte yandan çalışkan belde halkımızın el emeği ve köy ürünlerinin satabileceği bir köy pazarının kurulmasına öncülük edeceğiz. Yine iş olanağı yaratabilecek ve beldemize yarar sağlayabilecek resmi ve özel yatırımların beldemize yönlendirilmesi için girişimlerimiz olacak. Esnaflarımızla sürekli olarak istişare içerisinde olacağız, işlerini geliştirmeleri için destek vereceğiz. Beldemize morg, gasilhane, mezbahane, yol bakım ve onarım, temizlik işleri, tarımsal ürünlerin pazarlanması gibi hizmetlerimizle beldemizi daha yaşanılır bir yer hale getireceğiz.

Beldemizin tanıtımı noktasında birtakım projelerimiz olacak. Beldemizde biber festivali düzenlemeyi planlıyoruz. Yine beldemizin gelişmesine öncülük edecek olan bir yüksekokulun da Şambayat’a gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Halkımızın ailece yararlanabilecekleri mesire alanlarının yapılması, yürüyüş ve koşu parklarının oluşturulması, sportif faaliyet alanlarının modernize edilmesi, beldemize getirdiğimiz doğalgazın en kısa zamanda evlere ulaşması, hayvan pazarının kurulması, çocuklarımız için park alanları ile çok amaçlı gençlik merkezinin de beldemize kazandırılması projelerimiz arasında yer almaktadır. Tüm bunları yaparken şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz ve belediye hizmetlerini halkımızla istişare halinde yöneteceğiz”

Kemal Uysal kimdir?

1972 yılında Şambayat Doğankaya Köyünde dünyaya geldi. İlkokul’u Doğankaya ve Şambayat’ta, Orta Okul ve Liseyi ise Gaziantep Nizip Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans), Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler (Lisans), Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumlar İşletmeciliği (Ön Lisans), Anadolu Üniversitesi Adalet (Ön Lisans), Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Koçluğu, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Aile Danışmanlığı bölümlerinden mezundur. 1994 yılında Adıyaman Devlet Hastanesi’nde Diş Protez Teknisyeni olarak göreve başladı. Kastamonu İli İnebolu İlçesi Hastane Müdürlüğü, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürlüğü,

Adıyaman Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, Adıyaman Erdemir Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Meslek Dersi Öğretmenliği görevlerinde yer aldı. Halen Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş protez teknisyeni olarak görev yapan Kemal Uysal evli ve üç çocuk babasıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.