A Parti Adıyaman İl Başkanı Emircan Ahmet Alsan, il yönetiminin çalışmalarını tamamlamasının ardından, partisinin il yönetimi kurucu üyelerini kamuoyu ile paylaştı. Alsan, yeni kadronun Adıyaman için önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti.
“Bir Memleket Kadrosu”
Başkan Alsan, yaptığı açıklamada, yeni yönetim kadrosunun sadece siyasi bir güç değil, Adıyaman’ın içinden gelen ve şehrin ruhunu taşıyan bir kadro olduğuna dikkat çekti. “Bir Memleket Kadrosu” ifadesiyle tanımladığı yönetim için şu açıklamalarda bulundu:
“Bu memleketin sokaklarında top oynamış, kavga etmiş, gözyaşını dökmüş ve enkazlarda kendini bulmuş bir kadro. Bizler, bu kadro ile memleketin acısını hep birlikte çekmiş ve çekmeye devam eden, ama asla yıkılmamış bir ekibiz. Memleketin ahlaklılar kadrosu olarak, evelallah Adıyaman’ı düştüğü yerden kaldıracak kadro biziz. Ağlayan memleketi güldürecek kadro biziz.”

A Parti İl Başkanı Emircan Ahmet Alsan, ‘İl Yönetimi Kurucu Üyeleri’ni açıkladı
Adıyaman’a Hayırlı Olsun
Alsan, açıklamasında yeni yönetimin Adıyaman’a hayırlı olmasını dileyerek, partililere ve Adıyaman halkına yönelik güçlü bir mesaj verdi. “Adıyaman’ımıza hayırlı olsun” diyerek, A Parti’nin Adıyaman’da daha güçlü bir şekilde varlık göstereceğini vurguladı. Yeni yönetimin şehri kalkındırmak ve halkın sorunlarına çözüm bulmak için kararlılıkla çalışacağına inandığını belirtti.
A Parti İl Başkanı Emircan Ahmet Alsan, açıklamasında ayrıca, partinin büyüme sürecinin devam edeceğini ve yeni kadronun, Adıyaman’da önemli bir değişim ve dönüşüm yaratacağını ifade etti.
Kaynak : PHA
SİYASET
16 saat önceKÜLTÜR
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceEKONOMİ
16 saat önceSİYASET
16 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17229 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
14033 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11482 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8792 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
8006 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.