Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin seçim vaatleri arasında yer alan kamusal alanlarda ücretsiz internet hizmeti hayata geçirildi. Adıyaman Belediyesi tarafından kent genelinde belirlenen 8 noktada ücretsiz Wi-Fi hizmeti vatandaşların kullanımına sunuldu.
Dijital belediyecilik çalışmaları kapsamında devreye alınan uygulamayla, başta gençler ve öğrenciler olmak üzere vatandaşların bilgiye hızlı ve kolay erişiminin sağlanması hedefleniyor. Ücretsiz internet hizmetiyle aynı zamanda gençlerin eğitim süreçlerine destek olunması ve kamusal alanlardaki teknolojik olanakların güçlendirilmesi amaçlanıyor.

ÜCRETSİZ İNTERNET 8 NOKTADA HİZMETE AÇILDI
Ücretsiz Wi-Fi hizmeti; Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi (AKEM), Abdülhamid Han Kültür Merkezi, Kahtalı Mıçe Parkı Sadık Gürsoy Kütüphanesi, Eğri Çayı Parkı, Kent Meydanı, Demokrasi Parkı, Fortuna Sosyal Tesisi ve Arsemia Sosyal Tesisi olmak üzere toplam 8 noktada kullanıma açıldı.

BAŞKAN TUTDERE: “GENÇLERİMİZİN BİLGİYE ERİŞİMİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”
Projenin hayata geçirilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, seçim döneminde verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Başta öğrencilerimiz ve gençlerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimize kamusal alanlarda ücretsiz internet hizmeti sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin yoğun olarak kullandığı 8 noktada ücretsiz internet hizmetimizi başlattık.
Evlatlarımızın bilgiye erişimini kolaylaştırmak, eğitimlerine katkı sunmak ve teknolojinin sunduğu imkânlardan eşit şekilde yararlanmalarını sağlamak istiyoruz. Gençlerimiz bu alanlarda ders çalışırken, araştırma yaparken ve bilgiye ulaşırken internet erişimini ücretsiz kullanabilecek. Önümüzdeki süreçte de gençlerimizin ihtiyaçlarını gözeten çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ücretsiz internet hizmetimiz memleketimizin evlatlarına ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.”
SİYASET
13 saat önceADIYAMAN
14 saat önceADIYAMAN
14 saat önceADIYAMAN
15 saat önceİLÇELER
15 saat önceEKONOMİ
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17210 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13980 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11457 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8763 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7983 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.