DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Adıyaman MEM DE ŞUBAT DEPREMİ oldu

Adıyaman MEM DE ŞUBAT DEPREMİ oldu

ABONE OL
3 Şubat 2024 13:49
Adıyaman MEM DE ŞUBAT DEPREMİ oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Haftanın son günü olan Cuma da Adıyaman milli eğitim Müdürlüğü’nde olup bitenler atamalar görev değişiklikleri ile dışarıdan taa Yalova dan burada öğretmen ve adam kalmadığı için getirilen yönetici veya yöneticiler Adıyaman kamuoyunda tam bir 6 Şubat deprem etkisi yaptı.

Depremden sonra ilimize İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan, atandığı günden bugüne değin herhangi bir varlık gösteremeyen, çalışmasıyla veya herhangi bir projesiyle karşılaşmadığımız, çalışma arkadaşlarını Ankara’da vekillere şikayet eden, kurum içerisinde akıl almaz görevlendirmelerde bulunan, ilimize atandığı günden beri Adıyamanlı bürokratlar dahil, bürokratların elit mekanı Perre Uygulama Oteli’nde kalan (Umarım ücretini kendi cebinden ödüyordur. Takipçisi olduğumuz bilinsin.) Ali TOSUN’un ilimiz için ne zaman bir çalışma yapacağı merak konusu olmaya başladı.

Daha önce yapamadığı çalışmalardan ötürü görevden alınan, bugüne kadar ilimiz için öne çıkacak herhangi bir çalışma veya projeye imza atamamış Tosun, kurum içinde yapmış olduğu akıl almaz görevlendirme ve çalışmalarla ön plana çıkmakta. Kurum içinde huzursuzlukların yaşanmasına neden olmakta.   Ali Tosun’un atandığı günden itibaren sürekli bahanelerle kurum çalışanlarını eleştirdiği hatta ve hatta çalışma arkadaşlarını dışarda Bakanlık ve Siyasilere şikayet ettiği bilinmekte.

Kamuoyunda konuşulanlar ve iddialar doğru ise iki kadrolu milli eğitim müdürü Yalovadan getirilen öğretmene kadro açmak için ve buradaki iş işgüzarlarına kadro açmak için ilçelere sürgüne gönderiliyor bu yetmiyor üç şube müdürü için görev değişikliği yapılıyor o da yetmiyor kamuoyunu tepkileri susturmak için Adıyaman dan da iki öğretmen Şube müdürü olarak görevlendirildiği iddia ediliyor

Şimdi haklı olarak kamuoyunda şu SORULAR soruluyor ve konuşuluyor bütün bunlar Yalovadan getirilen bir öğretmene kadro vermek için mi yapılıyor Adıyaman’da 11.000 öğretmen var bu işi yapabilecek hiçbir öğretmen bulunamadı mı bu il bu kadar mı sahipsiz ve yetkisiz yoksa birileri burada istediğini yapabilme hakkına mı sahip Adıyaman’ın yaşadığı depremde buradan hiç ayrılmayan geceli gündüzlü çalışan şube müdürü ve müdür yardımcıları bu kadar mı sahipsiz ya da neden bunlara bu kadar yanlış yapılıyor bir emeğin karşılığı bu mu olmalı veya bu getirilen insanların özellikleri ve farkları nedir bu ile nasıl bir katma değer katacaklar hangi Doktoraya bitirdiler hangi yönetici akademisinden mezun oldular eğer bu konuşulanlar doğruysa bu iddialar haklıysa gerçekten yazık ve gerçekten Adıyaman milli eğitim müdürü Müdürlüğü’nde 6 Şubat kadar etkili olan bir deprem yaşanıyor demektir bunlara lütfen birileri müdahale etsin ve buna dur desin çünkü bu o bu konuşulanların olmuş olması kabul edilemez ve bunlar hepimize bu ile bütün herkese zarar verir.

Ali Tosun beyin şunu iyi bilmesini rica ediyoruz: Kendisinin görevinin İlimizin eğitimi olduğu, eğitim anlamında çalışmalar yapması gerektiği, kurumda huzursuzluk çıkarmak, çalışma arkadaşlarını şikayet etmek olmadığını bilsin isteriz. Depremin ilk gününden başlayarak gece gündüz çalışan, yüzlerce okulun onarımının tamamlanmasını sağlayan, personelleri yerinden ederek, kimisi tayin isteyen; ancak her fırsatta o okulların önünde resim çektirmekten geri durmayan Ali Tosun’un bu davranışları, seçim döneminde mevcut hükümete ve ilimiz bürokrasisine zarar vermekten başka bir işe yaramayacaktır. Adıyaman şu haldeyken, yaralarını sarmaya çalışırken herkes elini değil, gövdesini taşın altına koymak zorundadır. Adıyaman yan gelip yatma, şekva yeri değildir. Bundan sonra sayın Müdürün çalışmalarının takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Türkiye yerel seçim sürecine girdiği bir zaman da bu yapılan Adıyaman da Ak Parti ye zarar vermek için mi yapılıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.