DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Adıyaman’da Bilim Odası açıldı: Çocuklara ‘Daha fazlasını yapma gücü’

Adıyaman’da Bilim Odası açıldı: Çocuklara ‘Daha fazlasını yapma gücü’

ABONE OL
7 Mart 2024 13:22
Adıyaman’da Bilim Odası açıldı: Çocuklara ‘Daha fazlasını yapma gücü’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman’da Bilim Odası açıldı: Çocuklara ‘Daha fazlasını yapma gücü’

Duracell ve Türkiye’nin köklü sivil toplum kuruluşlarından TOÇEV (Toplum Gönüllüleri Vakfı) iş birliğiyle başlatılan Bilim Odası projesi, deprem bölgesindeki çocuklara umut oldu.

Adıyaman Merkez Öğretmenim İlkokulu’na hediye edilen Bilim Odası’nın açılış törenine Duracell Türkiye CEO’su Kerem Sinanoğlu, Türkiye Pazarlama Direktörü Canan Berkem Uzun, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, TOÇEV İcra Kurulu Üyeleri Dilek Ültanır ve Eda Çetin, TOÇEV Eğitim ve Proje Müdürü Ülkü Baş Karagöz ile Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun katıldı.

Duracell Türkiye CEO’su Sinanoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından hızla harekete geçtiklerini ve çocukların eğitim-öğretim sürecine uzun vadeli bir katkı sunmak için TOÇEV ile birlikte Bilim Odası projesini başlattıklarını belirtti. Cumhuriyet’in yüzüncü yılında bilimi odak alarak projeler yürüttüklerini vurgulayan Sinanoğlu, “Bilim Seti” ve “Bilim Odası” projeleriyle çocuklara daha fazlasını yapma gücü vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ise depremin ardından hızlı bir şekilde yardım çalışmalarına başladıklarını ve Adıyaman’da Bilim Odası projesini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Uygun, Bilim Odası’nın sadece fiziksel bir alan olmadığını, aynı zamanda öğrencilerin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam olduğunu belirtti.

Adıyaman’daki Bilim Odası projesi, çocukların bilimsel keşifler yapmalarını, hayallerini şekillendirmelerini ve büyük başarılar elde etmelerini amaçlıyor. Bu projenin Adıyaman’daki çocuklara ve eğitim sistemine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Haber: Yusuf Işık/Adıyaman-PHA

Kaynak : PHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.