Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’da, yıkılan bir binanın yapı denetim sorumlusu ile şantiye şefi tutuklandı.
Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yıkılan binalara ilişkin soruşturmalar sürüyor.
Bu kapsamda Adıyaman’da yıkılan ve 10’dan fazla kişinin hayatını kaybettiği Şevket Çerçiler Apartmanı’nın yapı denetim sorumlusu Yaşar İlhan ile şantiye şefi Gazi Işık, kent merkezinde gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2023/gunun-icinden/adiyamanda-depremlerde-yikilan-binanin-yapi-denetim-sorumlusu-tutuklandi-7610247/?utm_source=ilgili_haber&utm_medium=free&utm_campaign=ilgilihaber
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
16 dakika önceADIYAMAN
17 dakika önceADIYAMAN
19 dakika önceADIYAMAN
25 dakika önceADIYAMAN
28 dakika önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17101 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13772 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11334 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8679 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7901 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.