Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve özel sporcularımız, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.
İl Müdürü Keleş ile özel sporcular, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek “haber”, “çevre ve yaşam”, “spor”, “Gazze: Kanıt” ve “Deprem: Umut” kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.
Ekip, “çevre ve yaşam” kategorisinde Hamit Yalçın’ın “Masal ülkesi”, “haber”de Mahmut Serdar Alakuş’un “Gökyüzü akrobasisi”, “spor”da Sergei Gapon’un “Sahada isyan” fotoğrafını seçti.

İl Müdürü Keleş ile sporcular, bu yıla özel eklenen “Deprem: Umut” kategorisinde Eren Bozkurt’un “Kurtarma sevinci”, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Belal Khaled’in “Anneye bakış” adlı fotoğraflarına oy verdi.
Fotoğrafları seçerken zorlandığını belirten Keleş, “Buradaki fotoğraflar birbirinden değerli ve anlamlı. Her yıl bizlerde katılarak fotoğrafların oylamasına katılım sağlıyoruz. Bu yıl bir farklılık olması açısından özel sporcularımızın da katılmasını istedik onlarla birlikte burada fotoğraf karelerini seçtik. Emeği geçen başta muhabirlerimiz ve bütün ekibe teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
20 saat önceADIYAMAN
22 saat önceADIYAMAN
22 saat önceADIYAMAN
22 saat önceADIYAMAN
22 saat önceADIYAMAN
23 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17072 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13731 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11295 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8648 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7858 kez okundu