Adıyaman’da, jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına ve kullananlara yönelik sürdürülen operasyon kapsamında 20 şüpheli gözaltına alındı.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.
Jandarma ekipleri tarafından daha önce belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda 30 gr bonzai, 5 gr metanfetamin, 2 gr skunk ve 7 aparat ele geçirildi. Ele geçirilenler muhafaza altına alınırken gözaltına alınan 20 şüpheli sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak : PHA
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
41 dakika önceADIYAMAN
43 dakika önceADIYAMAN
45 dakika önceADIYAMAN
51 dakika önceADIYAMAN
54 dakika önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17101 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13772 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11334 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8679 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7901 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.