DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Adıyamanlı İşadamından Büyük Girişim: 17 KATLI REZİDANS PROJESİ

Adıyamanlı İşadamından Büyük Girişim: 17 KATLI REZİDANS PROJESİ

ABONE OL
20 Kasım 2022 15:23
Adıyamanlı İşadamından Büyük Girişim: 17 KATLI REZİDANS PROJESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyamanlı İşadamı Selahattin Keleş, Adıyaman şehir merkezine prestij kazandırmak üzere 17 katlı bir rezidans planladıklarını açıkladı.

Uzun yıllar yurt içi ve dışında ticaret yaparak kazandıklarıyla Adıyaman’a bir hizmet yapmayı hedeflediğini ifade eden İşadamı Selahattin Keleş; “Adıyaman dışından ilimize gelerek tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanmak isteyen yerli turistlerin de gurbette yaşamak zorunda olup da Adıyaman’a yılın birkaç ayında dönüp hasret gidermek isteyen hemşerilerimizin de rahat ve sağlıklı bir ortamda kalabilecekleri donanımlı konutlara ihtiyaç var. Biz de bu ihtiyacı karşılayarak Adıyaman’ımıza olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz” dedi.

Amacının kâr elde etmek olmadığını özellikle ifade eden Selahattin Keleş; “Çok şükür ekonomik anlamda yeterince imkânım var, Allah bana bu güzel fırsatı verdi. Amacım sadece ve sadece Adıyaman’a olan manevi borcumu ödemektir. Dünyanın her yerinde bu tür prestij binalar mevcuttur. Neredeyse her şehirde o şehir için özel anlam katan ve gururla anılan binaları mevcut ama maalesef Adıyaman’ımızda bu önemli bir eksik olarak dikkat çekmektedir. İstiyorum ki bu projemizin yanı sıra, şehrimizin batı kısmında, Altınşehir mahallesinde yapmayı hedeflediğimiz bu eserimiz gibi şehrimizin doğusunda yani hastane yakınlarında ve bir tane de şehir merkezinde olmak üzere şehrimize prestij kazandıracak iki proje daha gerçekleşsin. Projemiz mimari güzelliği ve özellikleriyle ilimize büyük bir prestij kazandıracaktır” diye konuştu.

Projenin bazı özelliklerine de değinen Selahattin Keleş, şöyle devam etti; “Planladığımız rezidans 1+1 ve 1+0 konutlardan oluşan, 17 katlı bir binadan oluşuyor. İçerisinde ve çevresinde spor alanları, konferans ve toplantı salonları, restaurant, cafe ve sauna gibi hizmetler de üretecek. Böylece bu binadan halkımız da faydalanabilecek. En çok da Adıyaman dışındaki hemşerilerimize hitap etmek üzere planladığımız rezidansımızın temelini atmak üzere yasal prosedürlerin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda temelini atıp hızlıca hizmete sunmayı hedefliyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.