DOLAR 32,2714 0.01%
EURO 34,7294 -0.03%
ALTIN 2.399,37-0,03
BITCOIN 2018364-1,54%
Adıyaman
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Alkayış: Daha çok koşturacağız, milletimiz için daha çok gayret edeceğiz

Alkayış: Daha çok koşturacağız, milletimiz için daha çok gayret edeceğiz

ABONE OL
3 Eylül 2023 21:03
Alkayış: Daha çok koşturacağız, milletimiz için daha çok gayret edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ağustos ayı Danışma Meclisi toplantısında değerlendirmede bulundu.

Alkayış, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığının kendi görev bölgesinin her alanında çalışmalarını canla başla sürdüren güçlü bir teşkilat olduğunu söyledi.

Halkın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven duygusunu her seçimde yenilediğini ifade eden Alkayış, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederek sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi.

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin en büyük tahribatı Adıyaman merkezde meydana getirdiğini belirten Alkayış, “Can kayıplarımız çok büyük, yaralı kardeşlerimiz var. Maddi kayıplarımız da hat safhada. Depremlerin meydana geldiği tarihte ben Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordum. O dönemde Sayın Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla, yetkili kurumlarımızla ve Teşkilatımızın bütün üyeleriyle, yaraları sarmak için iş birliği ve dayanışma içerisinde koşturuyorduk. Milletvekilliği görevine gelmemizden itibaren ise öncelikli vazifemiz, depremin yaralarının sarılması ve nihai olarak insanımızın kalıcı olarak yaşayabilecekleri konutların tamamlanması olmuştur.” Dedi.

Merkez ilçede çadırda yaşayan kimsenin kalmadığını, hasarlı binaların yıkımının titizlikle devam ettiğini kaydeden Alkayış, konteyner kentlerde yaşayanların barınma ihtiyaçlarının tamamen karşılandığını belirtti.

Kalıcı konutların yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Alkayış, “Hem Zey bölgemizde hem de Örenli bölgemizde kalıcı konutların yapımı devam etmektedir. Ayrıca, köylerimizde de çalışmalarımız tüm hızıyla ilerlemektedir. Yer tespitlerinin büyük oranda saptanmasının ardından köy konutlarının yapımına başlanmıştır. Yer tespiti konusunda önümüze zemin etüdü, coğrafi yapı, arazinin sarplığı gibi nedenlerle bazı olumsuzluklar çıksa da bunların üstesinden gelmeye devam edeceğiz. Kıymetli Hemşehrilerimden isteğim, devletimize ve hükümetimize güvenmeleridir. Depremden bu yana yapılmış olan çalışmalar ve yatırımlar, bundan sonraki dönemde atılacak olan büyük adımların habercisidir. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın Merkez İlçemize telekonferans yoluyla iştirak ettiği, Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile Ulaştırma Bakanımızın hazır bulundukları törende “yerinde dönüşüm” kapsamında ilk temeller atıldı. Bizler de Kayserispor’un sponsorluğunda Mara Mahallesi’nde yapılacak olan 250 konutun temel atma törenine katıldık. Bütün bunlar yeter mi, yetmez. Elbette ki; daha çok koşturacağız, milletimiz için daha çok gayret edeceğiz, vatandaşlarımızla daha çok bir araya gelerek depremin yaralarını sarmaya çalışacağız. Bütün bunları teşkilatımızla birlikte yapacağız, çünkü teşkilatımız davamızın temelidir.” diye konuştu.

Alkayış, yaklaşan yerel seçimlere yönelik de değerlendirmelerde bulunarak, şöyle konuştu:

“Aziz Kardeşlerim, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’nin zaferlerine bir yenisini eklemek için en güzel şekilde hazırlanacağız. Ak Parti, gücünü milletten alan ve millete ait olan bir partidir. Bizler de bu bilinçle, her geçen gün artan bir çabayla çalışmalarımızı sürdürmeli ve millete hizmet yolunda çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Geçmişte Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş bir kardeşiniz olarak ben bu kadroyu iyi tanıyorum ve üstün gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, bu kadro davamızı bugünden yarına taçlandırarak taşıyacaktır.”

Kaynak : PHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.