DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Av. Gürsoy’dan 50 Yetime Bayramlık

Av. Gürsoy’dan 50 Yetime Bayramlık

ABONE OL
24 Mayıs 2022 17:33
Av. Gürsoy’dan 50 Yetime Bayramlık
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Yetim-Der’in Kurban Bayramı’nda 300 yetim giydirme etkinliğine Av. Suat Gürsoy 50 yetimi giydirerek destek verdi.

Av. Gürsoy, kendilerine bildirilen yaş, cinsiyet ve ölçüler doğrultusunda tedarik ettikleri emanetleri Yetim-Der Adıyaman sorumlusu Mehmet Tırpan Hocaya teslim etti.

Avukat Gürsoy, Yetim-Der’in faaliyetlerinden yerel basın ve sosyal medyada yapılan haber-paylaşımlar sayesinde bilgi sahibi olduklarını belirterek, Kurban Bayramı için yapılan duyurulardan sonra derhal harekete geçtiklerini ve şimdilik kaydıyla 50 çocuk için katkı sunduklarını ifade etti.

50 yetim çocuk için ayakkabı, t-shirt ve pantolon teslim eden Av. Suat Gürsoy, “Biz de 40 yaşından sonra yetim kaldık ve fakat ayaklarımızın üzerinde durabiliyor olmamıza rağmen çok sarsıldık. Daha küçücük bebekken ya da çocukken yetim kalanları düşününce üzerimize düşeni yapmalıyız dedik. Adıyaman Yetim-Der’in çabaları, bir çocuğumuzun dahi yüzünü güldürecekse, o tebessümden hissemize bir şey düşsün istedik. Kurban Bayramı’na daha zaman var ama biz şimdiden çocuklarımızın mutlu olacağı o anı düşleyerek manevi bir haz yaşıyoruz. İnşallah Adıyaman’ımızın yetim çocukları bu bayramı buruk geçirmeyecekler. Bu vesileyle, Adıyaman Yetim-Der sorumlusu Tırpan Hocamıza ve tüm gönüllülere bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Topla Dağıt, Dinsin Ağıt”

Adıyaman Yetim-Der sorumlusu Mehmet Tırpan Hoca, Av. Suat Gürsoy ve katkı sunan herkese teşekkür ettikten sonra, “Topla Dağıt, Dinsin Ağıt” projesinden bahsederek; bir araç ve içerisinde 5 büyük karavana ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Düğün salonları, büyük lokantalar ve otellerde hazırlanan ve servis edilmeyen fazla yemekleri toplayıp, gerek yaşlılık, gerekse hastalık veya engellilik halleri nedeniyle yemek yapamayacak durumda olanlara sıcak yemek ulaştırmak istediklerini anlattı. “Bu projenin hayata geçirilmesi için hayırsever iş insanlarının özellikle desteğini bekliyoruz.” dedi.

Haber-Kamera AGC- İ.Barış Can Tabakçı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.