DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AYDIN MİLLETVEKİLİ ÖZ’DEN BESNİ BELEDİYESİNE TAKDİR

AYDIN MİLLETVEKİLİ ÖZ’DEN BESNİ BELEDİYESİNE TAKDİR

ABONE OL
29 Ağustos 2022 18:31
AYDIN MİLLETVEKİLİ ÖZ’DEN BESNİ BELEDİYESİNE TAKDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Besni’ye gelerek Belediye hizmetlerini inceleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Başkan Emre’yle ilgili övgü dolu açıklama yaptı.

Besni Belediye Başkanı Eyyüp Memet Emre’nin 3 yıl gibi kısa sürede çok güzel işler yaptığını söyleyen Milletvekili Abdurrahman Öz, Besni’de gördükleri ilgiye teşekkür etti. Dışarıdan gelen bir kişi olarak Besni’yi incelediğini ve Belediye’nin başarılı hizmetler ürettiğine şahit olduğunu ifade eden Milletvekili Abdurrahman Öz, şöyle konuştu. Besni Belediye’sinin kurduğu Tekstil Kent’in adeta küçük bir OSB’ye benzediğini ifade eden Abdurrahman Öz, Başkan Emre’nin Besni’ye ilk defa sinema yaptığını da ekleyerek şöyle devam etti;; “Yapımı devam den Tekstil Kent’i de gezdim, yaklaşık 600 kişinin çalışacağı fabrikalar, küçük bir OSB gibi düşünelim. Tekstil Kenti’n de yaklaşık 2-3 aya kadar biteceğini öğrendim, bundan da memnuniyet duydum. Besni ilçemizde öncelikle işsizlik sorununu ortadan kaldıracak olmuş olmasından dolayı ben seviniyorum. Bunu AK Partili bir Belediye Başkanı arkadaşımızın vesile olmuş olmasından, AK Parti’nin vesile olmuş olmasından dolayı da memnun olduğunu ifade etmek istiyorum. Gençlik Nerkezini gezdik. Besni’ye ilk defa sinema salonu yapılmış, hatta Belediye Başkanımızla birlikte film de seyrettik. Çok güzel ses düzeni ve salonu var. Başkanımız onun da herhalde bir ay içerisinde açılacağını ifade etti. Hatta başkanımızla konuştuk ilkokul, ortaokul, lise öğrencisi arkadaşlarımıza bir program dahilinde gençlere sinemayı sevdirmek, kültürünü sevdirmek için okullarla protokol yaparak belediyenin bu hizmeti ücretsiz vermesini önerdim. Bu konuda da bir çalışma yapacaklar.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.