DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Başkan Aslan: Özgürlüğü savunmak, gazetecilik mesleğinin temel değerlerinden biridir

Başkan Aslan: Özgürlüğü savunmak, gazetecilik mesleğinin temel değerlerinden biridir

ABONE OL
10 Aralık 2023 18:43
Başkan Aslan: Özgürlüğü savunmak, gazetecilik mesleğinin temel değerlerinden biridir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, insan haklarına ve basın özgürlüğüne vurgu yaptı.

Başkan Aslan, yaptığı açıklamada, “Bugün, insan haklarına olan inancımızı ve bu hakların korunması için verdiğimiz mücadeleyi ön planda tuttuğumuz özel bir gün. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilişinin yıldönümü olan bu gün, bizlere insan haklarına saygı gösterme, koruma ve geliştirme sorumluluğunu hatırlatıyor. Basın özgürlüğü, demokrasinin temel unsurlarından biridir ve bu özgürlüğü savunmak, gazetecilik mesleğinin temel değerlerinden biridir” dedi.

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, basın mensuplarının toplumda bilgiye ulaşma hakkını sağlama görevini üstlendiklerini belirterek, “Basın, toplumu aydınlatma, bilgilendirme ve düşündürme misyonunu taşır. Bu bağlamda, basın özgürlüğünün korunması, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Adıyaman’da faaliyet gösteren medya kuruluşları olarak, toplumumuzu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İbrahim Aslan, tüm dünyada ve Türkiye’de insan haklarının korunması için gösterilen çabalara değinerek, bu özel günde insan haklarına saygı ve bilincin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak : PHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.