DOLAR 18,5964 0.15%
EURO 18,0725 -0.45%
ALTIN 981,63-1,21
BITCOIN 356018-3,17%
Adıyaman
19°

HAFİF YAĞMUR

12:55

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN BİNZET: KAHROLSUN İSTİBDAT YAŞASIN HÜRRİYET!

BAŞKAN BİNZET: KAHROLSUN İSTİBDAT YAŞASIN HÜRRİYET!

ABONE OL
15 Aralık 2022 20:48
BAŞKAN BİNZET: KAHROLSUN İSTİBDAT YAŞASIN HÜRRİYET!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, Millet İttifakı Adıyaman İl Başkanları ve partililerle İmamoğlu’na destekte bulunmak için ortak basın açıklamasında bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve beraberindeki Millet İttifakı Adıyaman İl Başkanları bugün Adıyaman meydanda Ekrem İmamoğlu’nun 2 yıl 7 aylık hapis cezasına çarptırılmasını protesto etmek için ortak basın açıklamasında bulundu. Başkan Binzet kararın sarayın talimatı olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:” Altılı masanın Adıyaman İl Başkanlıkları olarak İYİ Parti Kenan Doğan, Gelecek Partisi Seyfettin Bilen, Saadet Partisi Haşim Asnuk ile dünkü hukuk katliamını protesto etmek için ortak basın açıklaması yaptık. Hep bir ağızdan hak, hukuk, adalet diye haykırdık. Kahrolsun İstibdat, yaşasın hürriyet dedik. Katılan bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum. Geliyor gelmekte olan.” dedi.

dogandan bayram mesajı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dogandan bayram mesajı
dogandan bayram mesajı
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.