İlk andan itibaren vatandaşlarımızın yanında olan devletimiz, hayırseverlerin de destekleriyle çadırda kalan vatandaşlarımızın konteyner kente geçmelerini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar, Koç Holding tarafından yapımına başlanacak olan 1500 adet konteynerin konuşlandırılacağı alanda Otokoç Genel Müdürü İnan Ekici’den bilgi alarak incelemelerde bulundu. Altınşehir mahallesi Gazihandede yolu üzerindeki 264 dönümlük arazi üzerine yapılacak geçici yaşam alanında asgari ölçülerde bir ailenin ihtiyaç duyabileceği sıcak su, tuvalet, banyo, mutfak, salon ve yatak odası bulunacak. Geçici barınma alanları, içerisinde sağlık birimi, okul, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve yürüyüş alanları ile birlikte projelendirildi.
Vatandaşlarımızın kalıcı konutların yapımı tamamlanana kadar, ikame etmeleri için tasarlanan bu yaşam birimlerinin her türlü mevsimsel etkilere dayanıklı olarak tasarlandığı ifade edildi.

ADIYAMAN
1 saat önceADIYAMAN
1 saat önceADIYAMAN
1 saat önceADIYAMAN
1 saat önceADIYAMAN
1 saat önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17078 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13739 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11305 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8654 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7866 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.