DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Erkan Çimenden: “Adıyaman’ın yeniden inşası için Yeniden Refah”

Erkan Çimenden: “Adıyaman’ın yeniden inşası için Yeniden Refah”

ABONE OL
19 Mart 2023 00:01
Erkan Çimenden: “Adıyaman’ın yeniden inşası için Yeniden Refah”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Uzun yıllardır Adıyaman’da esnaflık yapan Erkan Çimenden Yeniden Refah Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldu.

Tüm hemşerilerinden dua ve destek beklediğini ifade eden Çimenden, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde yaptığı başvuruya ilişkin milletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Çimenden, doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim ve hizmet etmek için gayret içerisinde olduğum şehrimiz Adıyaman için Yeniden Refah Parti’mizden Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Adıyaman ve Adıyamanlılara hizmetin başka bir adresi olan bu kulvarda sizlere daha büyük ve önemli hizmetler sunabilmek, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın hedefine entegre olarak çağın yeniliklerini yakalayabilmek ve Adil düzeni sağlayabilmek adına çevremdeki dostların da tavsiyesi ile bu kararı almış bulunmaktayım.

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve dünyada eşi benzeri görülmemiş, etkisi 11 şehre yansımış deprem felaketi sonrası en büyük acıyı ve can kayıplarını yaşayan hemşerilerimizin neredeyse tamamının ocağına ateş düşmüştür. Bu yürek yakan günlerde çok sayıda çocuk yetim kalmış; binlerce can gözyaşları arasında toprağa verilmiştir. Tüm bunların ardından yaşanan sel felaketi de yaralarımıza tuz basmıştır.  Bu vesileyle bir kez daha hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar; yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Yaşadığımız deprem ve sel felaketinin yaralarını, bıraktığı maddi-manevi kayıpları kısa sürede iyileştirmek, güçlü ve deneyimli kadrolarla mümkün olacaktır. Yeniden güçlü, mutlu ve umutlu bir Adıyaman için Milli görüş lideri Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde; kültürüne bağlı, kendine özgü mimarisiyle yeniden inşa edilecek şehrimizin eskisinden daha güzel olabilmesi için her türlü gayreti ve azmi ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz.  Hep birlikte tıpkı geçmişte olduğu gibi kardeşçe omuz omuza verip tüm yaralarımızı birlikte sarabiliriz.

Daha güzel ve yaşanabilir bir Adıyaman için çıktığımız bu kutlu yolda destek ve dualarınıza talip olduğumuzu belirterek saygı ve selamlarımı iletirim.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.