DOLAR 32,2714 0.01%
EURO 34,7294 -0.03%
ALTIN 2.399,37-0,03
BITCOIN 2018364-1,54%
Adıyaman
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

ABONE OL
29 Temmuz 2023 16:03
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonucu Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan ve hayatını kaybedenler için Saffan Kız Öğrenci Yurdunda mevlit okutuldu.
Büyük acılar yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdür Fikret Keleş: ”Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok zarar gören ve kayıp yaşayan illerden birisi Adıyaman oldu. Hepimiz ailemizden ya da akrabalarımızdan birçok sevdiğimizi kaybettik. Rabbim inşallah bir daha böyle büyük afetler acılar göstermesin inşallah. Kurumumuzda çalışan, hepimizin çok sevdiği arkadaşlarımızı bu depremde kaybettik. Hepsinin odaları boş ve her önünden geçtiğimizde ilk gün gibi acılarını yaşıyor onları rahmetle anıyoruz. Rabbim mekânlarını cennet eylesin inşallah” dedi.

Okunan Mevlit-i Şerif’in ardından depremlerde hayatını kaybedenler için dualar edilip İl Müdürü Fikret Keleş tarafından yakınlarına birer teşekkür plaket verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ve hayatını kaybeden personellerin yakınlarının katıldığı Mevlit-i Şerif duygulu anların yaşanmasına neden olurken, deprem şehidi personellerin mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
Diğer depremde hayatını kaybedenlerin yakınları da plaketleri gözyaşları içerisinde alırken tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına ve İl Müdürü Filret Keleş’e unutulmadıkları için teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.