DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MHP’liler salona sığmadı: ’31 Mart’ta Ziya Polat Bey’i destekleyeceğiz’

MHP’liler salona sığmadı: ’31 Mart’ta Ziya Polat Bey’i destekleyeceğiz’

ABONE OL
22 Ocak 2024 18:41
MHP’liler salona sığmadı: ’31 Mart’ta Ziya Polat Bey’i destekleyeceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

MHP Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk ayı münasebetiyle düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma Yemeği 21 Ocak Pazar günü bin kişilik bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Salona 2 binden fazla katılım olunca erkek partililer masalarını kadın ve çocuklara bıraktı.

Yemekli buluşmada bir konuşma yapan MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, “31 Mart’ta sandık önümüze gelecek belediye başkanlarını, muhtarları, il genel meclisi üyelerini seçeceğiz. Bu manada Adıyaman merkezde bir ittifak var, ittifakın aldığı karar neticesinde Adıyaman merkez belediye başkanlığında AK Parti’nin Cumhur İttifakı adayı olan Ziya Polat Beyefendiyi destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, MHP’nin 31 Mart yerel seçimlerindeki ilçe belediye başkan adayları, MHP ilçe başkanları, Ülkü Ocakları il ve İlçe başkanları ile Kamu Sen Adıyaman il ve ilçe temsilcileri ile TÜRKAV başkanı ve çok sayıda STK temsilcisi ile kalabalık bir partili grubun katılım sağladığı kaynaşma yemeğinde MHP’liler salona sığmadı.

Beklenenin çok daha ötesinde bir kalabalığın iştirak ettiği salon toplantısında kadın ve çocuklar ayakta kalınca, erkek katılımcılar masalarını kadın ve çocuklara terk etti. Çok sayıda MHP’li, salonun dışında yemek yiyerek programı takip etti.

“MHP’liler, Şehitleri ve Liderlerini Anarak Bir Araya Geldi”

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat konuşmasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş ve diğer şehit liderleri rahmetle andı. Ayrıca, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Adıyamanlı hemşerilerine rahmet diledi. Yemekli buluşmada geçmiş dönem il başkanları, MK üyeleri, komisyon başkanları ve STK temsilcileri de bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Önat, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet olsun, partimizin kurucusu büyük önderimiz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve yol arkadaşlarına rahmetler olsun. Bu yolda, bu davada can veren, kan veren Ruhi Kılıçkıran’dan, Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimize kadar bütün ülkücü şehitlerimize rahmetler olsun. 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren tüm Adıyamanlı hemşerilerimize rahmetler olsun.” dedi.

“Çocuklarımızı Ülkü Ocakları’na Yönlendirelim”

MHP İl Başkanı Ali Önat konuşmasında, gençleri Ülkü Ocakları’na yönlendirme çağrısı yaparak, şehitlerin ve emektarların fedakarlıkları sayesinde bugün parti faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı. Kamu Sen’e yapılan haksızlıklara karşı da Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşunu belirtti.

Önat, “Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli misafirler, başbuğumuz Alparslan Türkeş, ecdadımızdan aldığı Kızıl Elma ve Türk Cihan Hakimiyeti mefkuresiyle yüce dinimiz İslam’ı, Nizamı Alem, İlayi Kelimetullah mefkuresiyle birleştirmiş ve 9 Şubat 1969 yılında partimizi kurmuştur. Tabi derdiniz Nizamı Alem olursa, İlayi Kelimetullah olursa, Kızıl Elma olursa, tabii ki seveniniz kadar sevmeyeniniz de olacaktır ve olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Ülkücülerin duruşunu hazmedemeyen dış destekli mihraklar, 80 öncesi ve 80 döneminde Ülküdaşlarımıza karşı, büyüklerimize karşı cephe almışlardı ve nihayetinde ilk şehidimiz olan Ruhi Kılıçkıran’ı kalleşçe, kahpece şehit etmişlerdir. Yine bu çileli yolda kıymetli arkadaşlar, Adıyaman’da da ülkücü şehitlerimiz vardır.

Merkez ilçe başkanımız merhum Sami Nakiboğlu, ilçe başkanlığı görevindeyken şehit edilmiştir. Şimdi bizler eğer buralarda bu kürsülerde rahat rahat oturuyorsak rahat rahat, biz ülkücüyüz diyorsak, politika yapıyorsak, bu kıymetli büyüklerimiz, şehitlerimiz ve emektarlarımız sayesinde, bugün bu faaliyetleri yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bu Buluşma Adıyaman’da Ülkücüler İçin Bir Milat Olacak”

Ali Önat, Adıyaman’da düzenlenen birlik yemeğinin ülkücüler için bir milat olacağını belirterek, “Bu coşkulu kalabalık inşallah bir yerlere mesaj olacak. Bu kadar kalabalık dostu sevindirecek, düşmanı üzecek. Bu kalabalık inşallah Orhun Kitabelerinde yazdığı gibi, ‘Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir? Ey Türk kitle ve kendine dön’ diyordu.” dedi ve hedeflerinin milliyetçi Türkiye’yi kurmak olduğunu belirtti.

Önat’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Tekrar söylüyorum, geçmişini bilmeyen, geleceğini bilemez. Bu manada şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. Tabi ülkü çınarlarımız sadece şehit olmadılar, işlemedikleri suçlar yüzünden zindanlara, hapishanelere mahkum edildiler. Fakat onlar öyle bir inançla, öyle bir ülküyle yollarını çizdiler ki, o taş medreseleri, o zindanları okula çevirdiler. Mektebe çevirdiler, görüyorsunuz, aramızdalar, hizmet etmekteler. Bu manada siz kıymetli dava arkadaşlarıma, çocuklarını Ülkü Ocakları’na yönlendirmesi yönünde çağrı yapıyorum. Çocuklarımızı Ülkü Ocakları’na göndereceğiz.

Yine bizi kuran irade, memurlarımız, kamu çalışanlarımız sahipsiz kalmasınlar diye Türkiye Kamu Sen’i kurdu. Şimdi burada, Kamu çalışanlarımız, Kamu Sen üyelerimiz aramızdalar. Gördükleri her türlü baskıya rağmen, her türlü mobbing uygulamasına rağmen davalarından dönmeyen sendikalarını hakkıyla temsil eden memurlar arasındaki yüz akımız olan Kamu Sen’lileri de şükranla selamlıyorum. Ve buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum, Kamu Sen bütün iş kollarıyla beraber bizim. Biz de Kamu Sen’in arkasındayız. Kamu Sen’e yapılan bütün haksızlıkların karşısında Milliyetçi Hareket Partisi vardır.

Fikir veya aksiyon insanı Başbuğumuzun yaptıklarını ben bir dakikalık konuşmalarla anlatamayacağım. En büyük eseri zaten buradalar. Kendisi 4 Nisan 1997 yılında Hak vaki oldu. Ulu çınarımız, Başbuğumuz da rahmeti Rahman’a kavuştu. Tabi başbuğumuz Rahmetli olduktan sonra. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir lider doğdu.

Liderimiz Devlet Bahçeli, bu tarihte rahmetli Başbuğumuzdan aldığı emaneti daha da yükseklere çıkarmak için var gücüyle çalıştı.

Biliyorsunuz, 15 Temmuz 2016 yılında bir kalkışma yaşandı. Bu kalkışma neticesinde tankların üzerinde, sokaklarda, meydanlarda bir hukuk kuruldu, bir işbirliği kuruldu. Bir Cumhur İttifakı kuruldu. İttifakın kuruluşunda kendi arkadaşlarımız baştan olmak üzere bizlere eleştirdiler mi? Eleştirdiler. Adeta bizlere başka bir siyasi partinin arkasına takılmakla suçladılar ama Cumhur İttifakı ile beraber Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir çığır açtı.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin iradesi Cumhur İttifakının kararlılığıyla beraber bugün 40 yıldır başımıza bela olan terör illeti Türk topraklarından söküldü.”

“Salona Sığmayan MHP’liler, 31 Mart’ta Ziya Polat’ı Destekleme Kararı Aldı”

Yemekli buluşma, 21 Ocak Pazar günü düzenlendi ve 2 binden fazla kişinin katılımıyla salon adeta doldu ve taştı. Yoğun katılım nedeniyle erkek partililer masalarını kadın ve çocuklara bırakarak, programı salonun dışında takip ettiı. MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, yemekli buluşmada yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Adıyaman merkez belediye başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı Ziya Polat’ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Önat şöyle konuştu:

“Tabi önümüzde bir yerel seçim var. 31 Mart’ta sandık önümüze gelecek belediye başkanlarını, muhtarlarını, il genel meclisi üyelerini seçeceğiz. Bu manada Adıyaman merkezde bir ittifak var, ittifakın aldığı karar neticesinde Adıyaman merkez belediye başkanlığında AK Parti’nin Cumhur İttifakı adayı olan Ziya Polat beyefendiyi destekleyeceğiz.

Ama bütün ilçelerimizde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları olacak. İl Genel Meclisi üyeliklerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yine adaylarını destekleyeceğiz.

Bu coşkulu kalabalık inşallah bir yerlere mesaj olacak. Bu kadar kalabalık dostu sevindirecek düşmanı üzecek. Bu kalabalık inşallah Orhun Kitabelerinde yazdığı üzere, diyordu ya; “Üstte mavi gök basmadıkça altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir? Ey Türk kitle ve kendine dön” diyordu.

Şimdi ben de Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı olarak diyorum ki, Adıyaman’da ülkücülerin titreyip kendine gelmesi için bu yemek programımız bir milat olacak. Başlangıç olacak. İnşallah bizler, milliyetçi Türkiye’yi, Turan’ı kuracağız diye yemin ettik, yolumuz budur. Hedefimiz budur ve yolumuza olan sadakatimizi belirtmek için gençlik yıllarımızda kullandığımız bir slogan vardı, “Yastığımız mezar taşı, yorganımız kar olsun. Biz bu davadan dönersek namus biz ar olsun diyordu. Yine davamızın emrindeyiz, davamız için gece gündüz çalışmaktayız. Ayakta kalan misafirlerden özür diliyoruz. Kusurumuza bakmayın, azımızı çok sayın. Her birinizi saygıyla, muhabbetle, hürmetle selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun.”

Kaynak : PHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.