DOLAR 32,2714 0.01%
EURO 34,7294 -0.03%
ALTIN 2.399,37-0,03
BITCOIN 2018364-1,54%
Adıyaman
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
18 Ağustos 2023 18:14
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Meclis’in tatile girmiş olduğu şu günlerde, seçim bölgesi Adıyaman’da köy gezilerini sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya, onların dertlerini dinlemeye devam ediyor.  Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya BAŞARAN, İl Genel Meclis Üyesi Zeynel ÖZBİLGİN, İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Milletvekili ALKAYIŞ; tarımın insan hayatındaki öneminin tartışılmaz derecede büyük olduğunu, çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Kavurucu sıcaklara aldırış etmeden köy ziyaretlerini sürdüren ve her fırsatta köylerdeki hemşehrileriyle bir araya gelen Ak Parti Adıyaman Milletvekili Alkayış, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, vatandaşlarımızın da Ak Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları teveccühün farkında olduklarını belirtti.

Eskiden olduğu gibi bugün de Adıyaman’ın köylerini karış karış gezerek siyasi çalışmalarına devam eden ALKAYIŞ, bugünkü programına “Olgunlar, Toptepe, Kalburcu, Kemerkaya, Yenice ve Yenigüven” köy gezilerini sığdırdı. Bu gezilerde gerek muhtarlarla gerekse yaşlısından gencine köyde yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Alkayış, hemşehrilerini dinleme ve onlarla sohbet etme imkânı buldu.

Alkayış, konuşmasına şöyle devam etti: Bizler, bölgemizde, yıllardan beri siyasi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süre içerisinde köylerimiz ve köylülerimizle olan bağlarımızı asla koparmadık. Bilakis, günden güne daha güçlü bağlar kurarak, köylerimiz ve köylülerimizle olan yakınlığımızı daha da artırdık.  Bizler, muhtarlarımızı ve köylülerimizi dinlemeyi, onların sorunlarına çözümler bulmayı, onlarla görüş alışverişinde bulunmayı ve gençlerimizin sorunlarını çözmeyi kendimize vazife olarak görmekteyiz. Her defasında bizleri güler yüzle karşılayan köydeki vatandaşlarımıza, bugüne kadar bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.