DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milletvekili Alkayış: Yerel Seçimlere Büyük Bir İnanç ve Azimle Hazırlanıyoruz!

Milletvekili Alkayış: Yerel Seçimlere Büyük Bir İnanç ve Azimle Hazırlanıyoruz!

ABONE OL
8 Mart 2024 17:26
Milletvekili Alkayış: Yerel Seçimlere Büyük Bir İnanç ve Azimle Hazırlanıyoruz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Milletvekili Alkayış: Yerel Seçimlere Büyük Bir İnanç ve Azimle Hazırlanıyoruz!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine “sıkılmadık el, gidilmedik belde kalmayacak” şiarıyla hazırlandıklarını ve seçimlerde bütün vatandaşlarımızın oylarına talip olduklarını belirtti.

Sosyal, kültürel, ekonomi ve şehircilik gibi alanlarda Adıyaman’ımızı inşa ve ihya etmek üzere yeni yeni birçok projeyle geldiklerini ve AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya POLAT’a sonuna kadar güvendiklerini belirten Milletvekili ALKAYIŞ, bütün vatandaşlarımızın oylarına talip olduklarını dile getirdi. AK Parti Belediyeciliğinin halkımızı hiçbir zaman mahcup etmediğini, aksine şehrin yüzünü ağarttığını söyleyen Alkayış, Adıyaman’a yakışır hizmetlerin ve başarılı bir belediyecilik anlayışının yaygınlaşarak devam etmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti adaylarının desteklenmesinin memleket için çok büyük önem arz ettiğini söyledi.

Kurum ve STK ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarıyla Adıyaman il merkezinde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelen Milletvekili Alkayış, yeri geldiğinde bir günlük seçim gezisine “Akpınar, Bebek, Akyazı, Kuyulu, Durak, Ağcin, Gümüşkaya, Akdere, Kamerdin” köylerini sığdırarak buradaki vatandaşlarımızla hasret gidermekte; yeri geldiğinde ise diğer gün için “Rezip, Şemikan, Taşgedik, Ağıkan, Esence, Kuyucak, Derinsu” köylerini ziyaret etmeyi planlamakta ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızla kucaklaşmak için sabırsızlanmaktadır. Bilindiği gibi 6 Şubat depremleri Adıyaman’ın merkezinde olduğu gibi köylerinde de büyük tahribata yol açmış ve depremin hemen ardından Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Hükümetimizin yetkili kurulları merkezde ve köylerde çeşitli yatırımlar yapmaya, inşa ve ihya faaliyetlerini gerçekleştirmeye koyulmuşlardı. Yerel Seçimler kapsamında çalışmalarda gelinen son aşamayı da yerinde inceleyen Milletvekili ALKAYIŞ ve beraberindeki AK Parti Teşkilat üyeleri; başta vatandaşlarımız olmak üzere köy muhtarları ve Ak Parti köy başkanları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili ALKAYIŞ, köylerden gelen taleplerin tamamını not alarak gelen beklentilerin hepsinin çözüme ulaştırılacağını belirtti. AK Parti Belediyecilik anlayışı sayesinde köylerimizin, ilçelerimizin ve şehir merkezimizin eskisinden daha müreffeh bir düzeye ulaşacağını söyleyen Milletvekili ALKAYIŞ, gerek muhtarlarımızın gerekse vatandaşlarımızın sıcak ilgilerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.