DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

POLAT: “BİLGİMİZ VAR, TECRÜBEMİZ VAR, ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR”

POLAT: “BİLGİMİZ VAR, TECRÜBEMİZ VAR, ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR”

ABONE OL
27 Mart 2024 21:03
POLAT: “BİLGİMİZ VAR, TECRÜBEMİZ VAR, ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

POLAT: “BİLGİMİZ VAR, TECRÜBEMİZ VAR, ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, bilgisi, tecrübesi ve şehre olan sevgisiyle Adıyaman’a hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek; “Adıyaman’ımızı içinde yaşayan insanlarının mutlu olacağı şekilde geliştireceğiz. Benim bu şehre olan sevgimi, muhabbetimi herkes bilir. İnşallah 5 yıllık görev süremizde Adıyaman her açıdan gelişmiş, huzurlu ve güvenli bir şehir olacak.” dedi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, bu kapsamda esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

KONTEYNER KENTLERİMİZE ÖZEL İLGİ GÖSTERECEĞİZ

Adaylığı açıklandığı günden itibaren şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Polat, herkese ve her kesime dokunmaya, dertlerini dinlemeye devam ediyor. Özellikle konteyner kentlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Polat, kalıcı konutlarına geçene kadar burada kalan vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını vurguladı.

SKM BULUŞMALARI MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR       

Her akşam gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretini ara vermeden sürdüren Polat, bu kapsamda kendisine desteğe gelen coşkulu kalabalığa hitap etti. “Sokaklara sığmıyoruz. Her günümüzü miting havasında geçiren vatandaşlarımıza minnettarım.” diyen Polat; “Bugün bizleri yalnız bırakmayarak desteğe gelen Önceki Dönem Belediye Başkanımız Sn. Abdülkadir Kırmızı, Önceki Dönem Kahta İlçe Başkanımız Sn. Engin Akel ve Önceki Dönem CHP Belediye Başkan Adayı Zeynel Aslan’a teşekkür ediyorum. Seçime sayılı günler kaldı. Coşku ve heyecan hat safhada. İnşallah bu heyecanla 31 Mart’ta sandıkları AK Parti oylarıyla patlatacaksınız ve bizleri rekor oyla seçeceksiniz. Bize güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

ESNAFLARDAN POLAT’A YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmaları kapsamında sahur öncesi cafe ve kıraathanelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Polat, seçim gezileri kapsamında sabahın erken saatlerinde Sebze Hali esnafını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Polat, esnaflara teşekkür ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

BİLGİ, TECRÜBE VE MEMLEKET SEVGİSİ HİZMET GETİRECEK

30 yıllık kamu tecrübesi olduğunu ve hizmetin nasıl yapılacağını çok iyi bildiğini aktaran Polat; “Hem bilgimiz, hem tecrübemiz hem de şehrimize olan sevgimiz inşallah bizim başarımızın anahtarı olacak. Adıyaman’da yaşayan herkes benim bu memleketi ne kadar sevdiğimi çok iyi bilir. Zaten gittiğimiz her yerde bize bunu söylüyor insanımız. Rabbim nasip ederse göreve seçilirsek bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz ve onlarla birlikte şehrimizi ayağa kaldıracağız.” dedi.

Polat’a gezilerinde AK parti Adıyaman Milletvekilleri, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı ile teşkilat mensupları eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.