DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

POLAT: “YAŞLILARIMIZA VE EMEKLİLERİMİZE ÖZEL PROJELER HAZIRLADIK”

POLAT: “YAŞLILARIMIZA VE EMEKLİLERİMİZE ÖZEL PROJELER HAZIRLADIK”

ABONE OL
27 Mart 2024 13:31
POLAT: “YAŞLILARIMIZA VE EMEKLİLERİMİZE ÖZEL PROJELER HAZIRLADIK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

POLAT: “YAŞLILARIMIZA VE EMEKLİLERİMİZE ÖZEL PROJELER HAZIRLADIK”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, “Şehrimizde yaşayan yaşlılarımıza saygıda kusur etmeme, onların sorunlarına çözüm üretme, hayatlarını kolaylaştırıcı hizmetler sunma, memnun etme ve hayır dualarını almanın arzusunda olacağız.” dedi.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Adıyaman’da yaşayan yaşlıları ve emeklileri çok önemsediklerini ve onlara özel projeler hazırladıklarını vurguladı.

Her insanın, beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahip olduğunun altını çizen Polat şu ifadeleri kullandı; “Kurulduğu 2002 yılından bu yana toplumdaki sosyal devlet anlayışını gerçek anlamda değiştiren AK Parti, yaşlılarımızın kaliteli yaşamını ve genel sağlığını artırmaya odaklı etkin politikalar üretmeye devam ediyor. Bizim dönemimizde yaşlılarımız çok daha fazla ilgi ve şefkat görecek. Onların bilgi, deneyim ve tecrübeleri sayesinde bugün toplumların istikballerine yön verdiğini ve yaşamlarını şekillendirdiğini unutmadan onlara gereken özeni sunacağız. Dünümüz ile yarınlarımız arasında gönül köprüsü ve birer hayat rehberi olarak gördüğümüz yaşlılarımıza bizler de yerelde gereken ilgiyi ve hassasiyeti fazlasıyla göstereceğiz. Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Yaşlı Bakım Evleri, Evde Bakım Hizmetleri, Evde Sağlık Hizmetleri, Emeklilere Doğalgaz Yardımı, 30. Yılını Dolduran Çiftlere Gezi Paketi başta olmak üzere birçok projemizi hayata geçirerek görev süremiz içerisinde onlara hak ettikleri hizmetleri sağlayacağız. Bu duygularla bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyor, hepsine saygılarımı ve hürmetlerimi iletiyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.