DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TAŞ, ADIYAMAN’IN SİYASİ TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR

TAŞ, ADIYAMAN’IN SİYASİ TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR

ABONE OL
9 Ağustos 2022 11:32
TAŞ, ADIYAMAN’IN SİYASİ TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Tut ilçesi ve köylerini ziyaret ettiği günlerde Tut ilçesine bağlı tüm köylerin muhtarları kendisine eşlik ettiler.

Milletvekili Yakup Taş, Beraberinde Ak Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Saman ve Temel Büyükboğa ile beraber Tut ilçe merkezi ve köyleri ziyaret ettiler.

İlçe Girişinde Tüm köy muhtarları ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Milletvekili Taş, buradan İlçe Kaymakamlığına geçerek, Kaymakam Erkut Pamuk’u ziyaret ederek ilçede yapılan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular.

Milletvekili Taş ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra, Tut ilçesine bağlı köyleri ziyaret ettiler.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Taş, çözüm için yetkililerle iletişim kurdu.

Milletvekili Yakup Taş ile birlikte köy ziyaretlerinde kendi köylerinin dışında tüm köy muhtarları kendisine eşlik ettiler. Eşlik eden Muhtarlar, Elçiler köyü muhtarı Ali Elçi, Tepecik köyü muhtarı Vakkas Sarı, Yalankoz köyü muhtarı Yusuf Bektaş, Akçatepe muhtarı Feyzi Cebe, Kalıca muhtarı Mehmet Gürbüz, Meryem uşağı muhtarı Ekrem Atalay, çiftlik muhtarı Orhan Özen, Havutlu köyü muhtarı Özcan Yücel, Boyundere köyü muhtarı Mahmut Seçkin, Yaylımlı muhtarı Safiye Yüksel, ünlüce köyü muhtarı Mahmut Ünlü, Ödütlü köyü muhtarı Arif Gürbüz, Köselli köyü muhtarı Mılla Dolan, Yedilyurt köyü muhtarı Ahmet Doğan, köy gezilerine katılım sağladılar.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.