DOLAR 32,2714 0.01%
EURO 34,7294 -0.03%
ALTIN 2.399,37-0,03
BITCOIN 2018364-1,54%
Adıyaman
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Zeynal Selahattin Alptekin TGC’ye Üye Oldu

Zeynal Selahattin Alptekin TGC’ye Üye Oldu

ABONE OL
19 Ocak 2024 18:00
Zeynal Selahattin Alptekin TGC’ye Üye Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Radyo Tek FM ve Medya Tek Gazetesi imtiyaz sahibimiz Zeynal Selahattin Alptekin’in Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne (TGC’ye) yapmış olduğu üyelik başvurusu yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ve aynı zamanda basının duayenlerinin içerisinde yer aldığı TGC’ye Radyo Tek FM ve Medya Tek Gazetesi imtiyaz sahibimiz Zeynal Selahattin Alptekin’in başvurusunun kabul edilmesinden sonra Alptekin’e üyelik kartı ve cemiyet rozeti teslim edilecek.

“Bir gazeteci olarak tek hayalim bir gün TGC’ye üye olmaktı”

Genel merkezi İstanbul’da bulunan ve basının duayenlerinin içerisinde yer aldığı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne (TGC’ye) üye olmanın gurur verici bir durum olduğunu söyleyen Zeynal Selahattin Alptekin, “1994 yılında Adıyaman’da Radyo Tek’te başlamış olduğum basın serüvenin üzerinden 30 yıl gibi bir zaman geçmiş. Radyo sahipliğinden sonra kurucusu olduğum Medya Tek Gazetemizde gazeteciliğe devam ettim. Sürekli olarak sahada çalışan bir gazeteci olarak tek hayalim bir gün TGC’ye üye olmaktı. Çünkü TGC ülkemizin en güzide sivil toplum kuruşları arasında yer almaktadır. Böylesine önemli bir kuruluşun üyesi olduğum için çok mutluyum. Basının duayenlerinin içerisinde yer aldığı TGC’nin bir üyesi olarak basına emek veren büyüklerimizin verecekleri eğitim ve seminerlerde kendimizi mesleki anlamda geliştirmek adına birçok farklılığı öğreneceğimizi düşünüyorum. Çünkü gazetecilik mesleğinde öğrenmenin ve kendimizi gelişmenin ne yaşı ne de zamanı vardır. Bizler bu meslekte başarılı olmak istiyorsak mutlaka gazeteciliğe emek veren büyüklerimizin fikirlerinde faydalanmalıyız. Onların bizlere verecekleri bilgi ve birikimler bizlerin ileri ki yaşamlarında mesleki olarak başarılı olmamızı sağlayacaktır. Bugün benim üyeliğimi kabul eden TGC Genel Başkanımız Vahap Munyar’a, TGC Genel Sekreterimiz Sibel Güneş başta olmak üzere bütün yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Ömer Karakuş

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r