DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AK Parti’de 31 Mart Depremi!

AK Parti’de 31 Mart Depremi!

ABONE OL
1 Nisan 2024 21:47
AK Parti’de 31 Mart Depremi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Bilal Turan AK Parti Adıyaman Teşkilatını İstifaya Çağırdı

AK Parti’de uzun yıllardan bu yana siyaset yapan AK Parti Eski İl Gençlik Kolları Başkanı, önceki dönem il yönetim kurulu üyesi ve 28. Dönem milletvekili aday adayı

Bilal Turan, Adıyaman’da AK Parti’nin yaşadığı yenilgiye değinerek, partililerine mesaj verdi.

Adıyaman’da yaşanan yenilginin sebeplerini tek tek sıralayan AK Parti İlk Gençlik Kolları Başkanı Bilal Turan, şu ifadelere yer verdi; “Genel merkeze ve teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir’e sonucun bu şekilde olacağını bir ay önce 3 sayfalık bir metin ile bildirdik. Vartana’daki konteyner kentte ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki konteyner kentteki yaşayanların çoğunluğunun AK Partili oldukları halde belediye başkanlığı için bir çalışma yapılmadığı için oyları köy üzerine çıkmış olup, bu seçmenler belediye başkanı için ne yazık ki; oy kullanamadılar. Adıyaman’da çıkan sonuçtan dolayı içimiz kan ağladı.  AK Parti’ye emek vermeyenler havadan gelip parti yönetimine ve belediye encümenliğine oturdular. Seçimde çıkan sonuçtan dolayı içimiz yanıyor. “Alenen yapılan yanlışlardan dolayı geliyorum” diyen bir sonuç bugün Adıyaman’ımızda gerçekleşti. Bunun çeşitli nedenleri vardı. Tecrübeli siyasi kişiliklerin teşkilat dışında bırakılarak adeta AK Parti’nin içi boşaltılmıştır. Belediye ve il genel meclis listelerinde çoğu ehil olmayan kişilerin yer alması, genel seçimlerde başka partilere çalışmış insanların belediye seçimlerinde AK parti listelerinde yer verilmesi, teşkilatın arkadaş ve akraba ilişkileri olan isimlerle doldurulması, Adıyaman Belediye Başkan adayı Sayın Ziya Polat’ın çalışmalarda yalnız bırakılması ve bu süreçte teşkilattan yeterince destek almaması, yalaka insanlara itibar edilip bu insanların baş tacı edilmesi,  bu süreçte başta il teşkilatının inisiyatif almaması, “İl başkanının nasılsa millet Erdoğan’a oy veriyor” deyip sırtını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dayayıp çalışmalarda boy göstermemesi gibi nedenler AK Parti’mizin Adıyaman’da tarihinin en kötü oyunu almasına sebep olmuştur. Teşkilatın bu geceden tezi yok genel merkeze istifasının sunması gerekir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.