DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Belediye Başkanı Tutdere ilk ziyaretini Deprem Şehitliğine gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Tutdere ilk ziyaretini Deprem Şehitliğine gerçekleştirdi

ABONE OL
3 Nisan 2024 21:16
Belediye Başkanı Tutdere ilk ziyaretini Deprem Şehitliğine gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Bugün mazbatasını alan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, ilk ziyaretini Deprem Şehitliğine gerçekleştirdi.

Yüzde 50,39 oy alarak Adıyaman Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Tutdere, bugün mazbatasını aldı. Tutdere’nin Devir Teslim Töreninden sonraki ilk durağı ise Deprem Şehitliği oldu.

“ADIYAMAN’IMIZI DEPREME DİRENÇLİ KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte önce Belediye Mezarlığı, sonra da Karapınar Mezarlığına giderek deprem şehitlerinin kabirlerine karanfil bırakan Tutdere, “Hemşehrilerimizin değerli takdirleri ve iradeleri ile mazbatamızı aldık ve ilk ziyaretimizi 6 Şubat’ta yitirdiğimiz canlarımıza, deprem şehitlerimize gerçekleştirdik. Seçim kampanyasına başladığımız ilk günden bu yana ifade ettiğimiz gibi Adıyaman’ımız bir deprem şehri ve bilim insanlarının da söylediği üzere henüz kendi depremini yaşamadı. 6 Şubat’ta yaşadığımız acıların aynısını yaşamamak için ilk yapacağımız iş, depreme dair önlem almak ve Adıyaman’ımızı depreme dirençli bir kent haline getirmek olacak. Yeni yapılacak konutların güvenliği, mevcut konutlarımızın kontrolü, yerinde dönüşüm süreçlerinin hızlandırılması için arabuluculuk faaliyetleri için hızla çalışmaya başlayacağız. Kentimizde konteynerde yaşayan vatandaşımız için de önce konteyner kentlerdeki başta altyapı, temiz su, hijyen ve ulaşım sıkıntıları olmak üzere sorunlara el atacağız, sosyal konut projesi için de çalışmalarımıza başlayacağız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.