DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mehmet Aziz Çelik Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Mehmet Aziz Çelik Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

ABONE OL
17 Mart 2023 00:14
Mehmet Aziz Çelik Ak Parti’den Aday Adayı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

İl Özel İdare KÖYDES İl Koordinasyon Yetkilisi Mehmet Aziz Çelik, memuriyet görevinden istifa ederek, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığına başvurdu.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığına gelen Mehmet Aziz Çelik, başvurusunu parti yetkililerine vererek, basın mensuplarına şu açıklamalarda bulunan Aday adayı Mehmet Aziz Çelik, 6 Şubat 2023 günü yaşadığımız felaket sonucu maalesef on binlerce yakınımızı, eşimizi, çocuğumuzu, annemizi, babamızı kaybettik. Daha fazla yaralı yakınlarımız var. Ölen şehitlerimize rabbimizden rahmet diliyorum. Yaralılarımıza şafii ismi ile şifalar diliyorum. Gözbebeğimiz şehrimiz Adıyaman’ımız büyük hasar görmüş, birçok binamız kullanılamaz hale gelmiş, hanelerimizin tamamına yakınında da hasar oluşmuştur. Dahası mevsim şartlarına bağlı olarak oluşan sel neticesinde geçici olarak barındığımız çadır kentlerimiz ve kardeş şehrimiz Şanlıurfamız su baskınlarına maruz kalmıştır. Deprem ve sel felaketlerine maruz kalan tüm yurttaşlarımıza ve bize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

Çelik, İnşallah en kısa zamanda devletine bağlı, güzide şehrimiz, güzel Adıyaman’ımızı en kısa zamanda eski güzel günlerine ve daha güzel şehirleşme yapısına Devlet ve Adıyamanlılar el ele vererek kavuşturacağız. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, kaybettiğimiz, sevinçlerimizi hüzünlerimizi, kızgınlıklarımızı yaşadığımız gözbebeğimiz canımız, Adıyaman’ımızı eskisinden daha güzel bir şehir yapmak boynumuzun borcudur. Bu sebeple, hayatının büyük bir kısmını Adıyaman’da geçiren bir kardeşiniz olarak, özellikle yaşadığımız Kahramanmaraş depreminden sonra siz yakın akrabalarım, dostlarım ve arkadaşlarımın ısrar, telkin ve önerileri sonucunda 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine mevcut hükümet görevini yürüten Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)’den aday adayı olarak başvurmuş bulunmaktayım. Başta ülkemiz, sonra kadim şehrimiz Adıyaman ve şahsım adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Destek ve katkılarınız ı bekliyorum. Tevekkül bizden, takdir önce yüce Allah’ın sonra da büyüklerimizindir. Du’a eder, du’a beklerim şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.